Som noget helt nyt kan jeg nu afsløre at jeg har opstartet et samarbejde med Selvtid

www.selvtid.dk
Akvarel
Forebygge og behandle psykisk mistrivsel

Der findes en teori der kobler kreative udførelser og psykologi – Den hedder Craft psykologien. Den er udviklet af Anne Kirketerp (Psykolog og Ph.D.), der med sin teori begrunder og beskriver håndværkets gavnlige virkning på vores mentale trivsel og sundhed, både som forebyggelse og som lindring af psykisk mistrivsel.

Sundhedsfremmende effekter ved håndarbejde og kreative projekter.

En af de ting, der gør, at mange mennesker trives og har det godt, når de laver kreative projekter, er at de kommer i Flow. Kort fortalt er flow en form for tilstand, der opstår, når man er så optaget af en aktivitet, at man nærmest glemmer tid og sted. 

Når man er i flow, har man fokus på aktiviteten og processen omkring denne. Derfor vil problemer og bekymringer i dette øjeblik stå i baggrunden og ikke være dét der fylder mest.

Det såkaldte parasympatiske nervesystem aktiveres igennem kreative projekter, det sender gavnlige hormoner rundt i kroppen og reducerer stress.

Der er lavet forskning, der beviser at Craft kan have sundhedsfremmende effekter på: Stress, angst, depression, spiseforstyrrelser, fysiske smerter, demens, ensomhed, ADHD m.fl. (Kilde: Anne Kirketerp)

RABATKODE
Jeg har fået en rabatkode på 15 % til mine følgere til shoppen hos Selvtid.
Koden er: Metakognitiv15
Den kan bruges i hele shoppen, fx til at købe en introboks med ALT hvad du har brug for som ny inden for akvarelmaling.
Du kan også bruge den som første betaling på et abonnement.

 

Link til mit blogopslag på Selvtids hjemmeside her: 

Blog hos Selvtid

Link til mit andet blogopslag hos Selvtid her, med cases fra klinikken og egen erfaring:

Cases fra klinikken